Wij verwelkomen u graag in de meest exclusieve luxurycarwash van België. Hier wordt niet alleen uw wagen maar ook uzelf verwend! Geniet van onze luxueuze lounge in onze nieuwe showroom, waar u kan vertoeven tussen tientallen sportwagens. U kan vanzelfsprekend gebruik maken van vele faciliteiten. Zo kan u gratis gebruik maken van ons wifi-netwerk en tevens stellen wij een Ipad ter beschikking. Tijdens uw wasbeurt kan u ook genieten van een vers kopje koffie terwijl u de krant leest.

Uw wagen geniet op dat moment van een complete behandeling waarbij de exclusieve 3-Emmer methode wordt toegepast. Dit alles in combinatie met helder ontkalkt water en de juiste temperatuur zorgt ervoor dat uw wagen een glans krijgt die nooit eerder gezien is. Ook het interieur wordt met oog voor detail onder handen genomen waardoor het zal lijken dat u plaatsneemt in een nieuwe wagen.

Wanneer u uw wagen wil laten wassen dient u een afspraak te maken. Bij aankomst op de afgesproken datum en tijd dient u uw voertuig te parkeren op de parking en uzelf binnen aan te melden. Daarna kan u meteen plaatsnemen in onze lounge terwijl wij ons ontfermen over uw wagen. Afspraken kunnen zowel via mail als telefonisch gemaakt worden.

Gold

€ 99.00

Exterieur + interieur:

Gyeon-Foam
Gyeon-Bathe
Gyeon-Iron
Krasvrij drogen
Gyeon-Glass
Gyeon-Vinyl
Gyeon-LeatherCleaner
Stofzuigen
Keuze uit 6 Luxe luchtverfrissers

Diamond

€ 180.00

Detailbehandeling:

Gyeon-Foam
Gyeon-Bathe
Gyeon-Iron
Krasvrij drogen
Gyeon-Glass
Gyeon-Tire
Gyeon-Glay
Gyeon-Prep
Gyeon-WetCoat
Gyeon-Vinyl
Gyeon-LeatherCleaner
Stofzuigen
Keuze uit 6 Luxe luchtverfrissers

POLIJSTEN/POLIEREN, SIMONISEREN EN COATINGS OP AANVRAAG

Wil u een afspraak maken?